Za slikopleskarje

Kot specializirana trgovina za slikopleskarje, ponujamo raznovrstne pakete in možnosti za izobraževanja, delavnice ter predstavitve v tujini, namenjene tako profesionalnim izvajalcem kot tudi domačim mojstrom. Z našimi strokovnimi dogodki boste pridobili dodatno znanje, ki vam bo olajšalo in pospešilo dejavnost slikopleskarstva. Poiščite svoj idealen dogodek in se prijavite še danes, da izkoristite to edinstveno priložnost.

Naša ponudba izobraževanj obsega predstavitve, raznolike oblike delavnic in izobraževanj tako doma kot v tujini. Ponujamo strokovno vodene dogodke v Sloveniji in Italiji, ki vključujejo možnost pridobitve certifikata. Za več informacij in razpoložljive termine izobraževanj nas kontaktirajte preko e-pošte na info@bina.si.

Slikopleskarji 5

Predstavitev programa Valpaint ni omejena zgolj na sedež podjetja v Mariboru. Naši strokovnjaki lahko program izvedejo na različnih lokacijah po vsej Sloveniji, pri slikopleskarskih in gradbenih podjetjih, trgovinah, tehničnih centrih ali drugih organizacijah. Naša predstavitev vključuje poglobljen pregled prodajnega programa Valpaint in praktične demonstracije najbolj priljubljenih dekorativnih tehnik Valpaint. Odkrijte možnosti za sodelovanje in pridobite neprecenljivo znanje o vrhunskih dekorativnih barvah Valpaint.

Slikopleskarji

Ponujamo praktične delavnice pod strokovnim vodstvom izkušenega slovenskega inštruktorja. Inštruktor vam bo podrobno predstavil izbrane izdelke ter prikazal dekorativne tehnike, ki jih boste nato sami preizkusili na svojem vzorcu. Vsi naši katalogi so na voljo, proti doplačilu, za še boljšo izkušnjo.

Slikopleskarji 2

Izobraževanje poteka v Italiji, na sedežu podjetja Valpaint, in traja 3 dni. Program vključuje praktične delavnice dekorativnih tehnik, ogled prostorov podjetja Valpaint ter poseben certifikat za vse udeležence. Organizacijo potovanja in nastanitve v Italiji pa prevzame podjetje Bina, tako da se udeleženci lahko osredotočijo na pridobivanje dragocenega znanja

Slikopleskarji 1
Scroll to Top