O nas

BINA, uveljavljeno podjetje, ki je specializirano za vrhunske dekorativne barve Valpaint ter elegantne dekorativne profile Bovelacci. S ponosom ponujamo tudi strokovno obdelavo objektov z izjemnimi dekorativnimi barvami, celovito svetovanje za njihovo uporabo ter prodajo različnih materialov v naši trgovini. Naša pot se je začela aprila 1992, sedež podjetja se nahaja v Mariboru, kjer je tudi naš razstavno – prodajni salon in trgovina na naslovu Puhova ulica 26, Maribor.

Pri podjetju BINA vam omogočamo celostni pregled vašega objekta, skupaj z ustvarjalno zasnovo za obdelavo notranjih prostorov in zunanjosti. Izkoristite potencial dekorativnih materialov Valpaint in raznolikost okrasnih elementov v različnih slogih. Prav tako vam stojimo ob strani s svetovanjem v našem prodajnem salonu v Mariboru.

Ponujamo praktičen prikaz uporabe dekorativnih materialov na raznolikih površinah. Naše izobraževanje je prilagojeno profesionalnim uporabnikom dekorativnih materialov. Izvajamo delavnice dekorativnih tehnik v Sloveniji in organiziramo izobraževalne dogodke v Italiji.

Zagotovite si kakovostno slikopleskarsko storitev! Nudimo vam široko mrežo izvajalcev dekorativnih slikopleskarskih storitev po vsej Sloveniji, bodisi po vaši edinstveni idejni zasnovi ali pa po našem strokovnem predlogu, prilagojenem vašemu objektu. Sodelujte z nami in ustvarite prijetno okolje v svojem prostoru!

Scroll to Top