Velidor Fine

Elegantna, polpokrivna barva, ki polepša strukturo stene. Siloksanksa lazura je namenjena za zunaj in znotraj in omogoča tako ustvarjanje klasičnega videza stene iz renesančnega obdobja kot ustvarjanje modernih efektov današnjega časa. Velidor Fine je paropropustna, pralna barva, ki jo lahko lakiramo in nanašamo z različnimi orodji: čopič, rokavica, goba, valj,….

Velidor Fine nanesemo s čopičem ali rokavico s krožnimi nanosi na površino. Nanašamo ga lahko tudi s čopičem s križnimi potegi ali s potegi v vse smeri. Kot alternativo lahko nanesemo Velidor Fine na površino s čopičem ali valjem in ga takoj, ko je še moker, obdelamo z rokavico ali gobo. Po 6-8 urah pri 200 C nanesemo drugi sloj Velidor Fine.

Velidor Fine nanašamo na temelj 1200, ki je za zunaj in znotraj. Nanašamo ga lahko tudi direktno na površine pobarvane z barvami, ki vsebujejo veliko smole in niso prašnate ter se ne luščijo.

Katalog

Tehnični list

 Ti je všeč?

Potrebujete svetovanje, slikopleskarske storitve, nadzor ali tehnično pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali! Stopite z nami v kontakt ali pa nas obiščite na naslovu: Puhova ulica 26 v Mariboru.

02/ 429 52 90

Pokličite nas!

info@bina.si

Pišite nam!

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih