Woodstyl

Bovelacci barve

Woodstyl

Poliuretanski rustikalni tramovi za dodajanje toplote in pridih podeželske atmosfere okolju: kapiteli, tramovi in deske, ki ponovno ustvarjajo občutek topline naravnega lesa. Oreh, hrast in mahagonij: strop je preoblikovan v le nekaj korakih.

Woodstyl Read More »

Starstyl

Starstyl za najbolj prefinjene in elegantne domače prostore. Kombinacija klasičnih in sodobnih linij italijanskih oblikovalcev. Sistem spuščenega stropa z zaprtim, polzaprtim ali odprtim načinom obešanja. Stropni in stenski paneli velikosti 60 x 60 cm ali 120 x 60 cm iz visokokakovostnega polistirena. Klasične linije stropnih plošč za ustvarjanje tradicionalnega okolja in linija Stonestyl za dekorativno

Starstyl Read More »

Profilstyl

Naš dom je za vsakega od nas umetniško delo. Profilstyl pa je popolna pika na i: okvirji za slike, podboji, vogalne obloge so izdelani iz posebnega materiala (‘polistrutturato’), v vsaki obliki in barvi, da poudarijo lepoto doma in njegovo celovitost.

Profilstyl Read More »

Italstyl

Med najbolj priljubljenimi linijami so ekstrudirani okrasni profili iz polistirena. Njihove ravne linije omogočajo vsestransko uporabo v različne namene. Na voljo imate raznoliko izbiro kotnih in ravnih profilov z gladkimi linijami. Posebnost predstavljajo kotniki v različnih velikostih. Za pritrditev na steno se uporablja specialno montažno lepilo.

Italstyl Read More »

Extrastyl

Izjemno oblikovan sodoben slog za stropne dekorativne letve, ki dodajo pridih sodobnosti in harmonije stenam in stropom. Okrasni profili iz ekspandiranega polistirena: kotni profili za stensko-stropni prehod z bogato dekoracijo, stropne rozete, podporni dekorativni kamni, konzole, okrasni ornamenti, stebri in pilastri. Dekorativni profili so lahki izdelki, primerni za prebarvanje, ki se enostavno namestijo na steno

Extrastyl Read More »

Eurostyl

Linija, ki prepleta moderni in klasičen slog ter obsega izdelke iz ekspandiranega polistirena. Izbirate lahko med stenskimi in stropnimi profili, rozetami in okraski za strop, konzolami, stebri in pilastri. Izdelki imajo bogat vzorec in lahko jih prebarvamo. Primerni so za meščanski slog. Na steno se pritrdijo z montažnim lepilom.

Eurostyl Read More »

Classicstyl

Okrasni profili iz poliuretana za dekoriranje notranjih prostorov predstavljajo linijo Classicstyl. Eleganca in tradicija se prepletata v tej liniji stropnih profilov, stenskih profilov, rozet, okrasnih niš in stenskih okraskov, pilastrov in stebrov. Na razpolago so dekorativni profili za obdelavo notranjih vrat in luči. Pri stebrih lahko izbirate med helenskim, jonskim in dorskim stilom.

Classicstyl Read More »

Brickstyl

Linija fasadnih profilov, ki se uporabljajo za okraševanje zunanjih sten stanovanjskih in drugih zgradb. V liniji so 2 metra dolgi fasadni profili različnih oblik, okenske police, okvirji, konzole, okrasni kamni in profili za okrogline, ki dodajo slog in edinstvenost vsaki zgradbi.

Brickstyl Read More »

Scroll to Top