Magic Light

Transparentna barva na vodni osnovi za znotraj, ki absorbira naravno in umetno svetlobo in jo oddaja v popolni temi. Pri dekorativni obdelavi sten z Magic Lightom se že po 5 minutah osvetlitve stena zasveti ob izklopu luči in se stabilizira po par minutah. Luminiscenca traja od 6 do 8 ur v odvisnosti od količine absorbirane svetlobe in intenzivnosti teme, s časom luminiscenca pojenja. Magic Light omogoča osvetlitev prostora v popolni temi in nudi enostavno rešitev v primeru izpada elektrike. Svetloba, ki jo oddaja Magic Light je prijetna in varna in dober alternativni vir svetlobe. Magic Light je primerna barva za različne prostore, tako privatne kot javne, nočne lokale, razstavne prostore, stopnišča, hodnike, taverne, kleti, garaže, lifte, zasilne izhode, itd.

Magic Light nudi uporabniku naslednje prednosti:

  • Manjša poraba elektrike, varčevanje z energijo.
  • Izdelek omogoča dobro počutje brez odpovedovanja osebnemu okusu ali dekorativni obdelavi površin.

Svetilno moč Magic Lighta lahko povečamo z uporabo neonskih ali ultra vijoličnih luči. Vklopimo jih za 2-3 minute vsake 3-4 ure. Magic Light je na razpolago kot dodatek (Additive) ali kot zaključni premaz (Finish).

Katalog

Tehnični list

 Ti je všeč?

Potrebujete svetovanje, slikopleskarske storitve, nadzor ali tehnično pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali! Stopite z nami v kontakt ali pa nas obiščite na naslovu: Puhova ulica 26 v Mariboru.

02/ 429 52 90

Pokličite nas!

info@bina.si

Pišite nam!

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih