Arteco’ 1

Dekorativna barva na vodni osnovi za znotraj in zunaj, ki s svojimi antičnimi efekti spominja na vzorce iz starih kmečkih hiš italijanske renesanse. Barva je primerna tudi za obdelavo pohištva in vrat. Najprej se naneseta dva sloja posebnega belega temelja Primart 500 za znotraj ali Primer 400 za zunaj na vodni osnovi. Nato sledi nanos dekorativne barve Arteco’1, ki daje antičen izgled.

Katalog

Tehnični list

 Ti je všeč?

Arteco’ 3

Barva, ki s svojimi antičnimi efekti spominja na vzorce iz kmečkih hiš italijanske renesanse in jih upravičeni imenujejo »ponarejena štukatura« ali »ljudska umetnost«.  Posebaj je uporabna tudi za obdelavo pohištva in stavbnega pohištva.

Nanaša se lahko na različne površine npr. beton, opeko, gips plošče, les, železo, PVC, steklo, lahke zlitine in površine, ki so obdelane z alkidnimi in poliuretanskimi barvami s primernim predpremazom.

Najprej se naneseta dva sloja posebnega belega temelja Primart 500 na vodni osnovi za znotraj ali Primart 300 za zunaj. Nato sledita dva nanosa Arteca’, ki dajeta antičen izgled. Različica Arteco’ 3 je namenjena za znotraj in različica Arteco’ 9 je namenjena za zunaj.

Arteco’ 3 lahko znotraj zaščitimo z enim do dvema nanosoma prozornega mat Finisha V 12, da povečamo odpornost proti udarcem in praskam ter povečamo pralnost. Če Arteco’ 9 nanašamo zunaj ga moramo nujno zaščititi z enim do dvema nanosoma Finish V 15, ko je Arteco’ popolnoma suh.

Katalog

Tehnični list

Ti je všeč?

Potrebujete svetovanje, slikopleskarske storitve, nadzor ali tehnično pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali! Stopite z nami v kontakt ali pa nas obiščite na naslovu: Puhova ulica 26 v Mariboru.

02/ 429 52 90

Pokličite nas!

info@bina.si

Pišite nam!

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih